Η Vision στη CPHI 2023

 


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το project που ανέλαβε η Vision, για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση των πέντε άψογα σχεδιασμένων και σύγχρονων περιπτέρων, για την έκθεση Cphi, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου 2023.

 

Η επιτυχία ήρθε μετά από έξι μήνες σχεδιασμού, υλοποίησης και ιδιαίτερης προσοχής στην λεπτομέρεια.

 

Η Vision επιλέχθηκε από πέντε εξέχουσες επιχειρήσεις – κάθε μία τους με ιδιαίτερη θέση στην Ελληνική και παγκόσμια αγορά – προκειμένου αυτές να παρουσιάσουν στο πελατολόγιό τους τις τελευταίες εξελίξεις, μέσα από την κατασκευή ενός εξαιρετικού περιπτέρου.

 

Η Vision, μία κατασκευαστική εταιρία, με εμπειρία άνω των 30 χρόνων & εξειδίκευση στον τομέα της κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων και συνεδρίων, απεικονίζει με επιτυχία την μοναδικότητα της ταυτότητας κάθε εταιρίας, ενώ παράλληλα παρέχει άμεση & ευέλικτη επίλυση τυχόν προβλημάτων.

 

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας στις εταιρίες: RONTIS, FREZYDERM, PHAROS, REMEDICA, και DREAVIA για την ψήφο εμπιστοσύνης και εκτίμηση που έδειξαν στην Vision, για την παρουσίαση της εταιρίας τους σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Όλοι εμείς στην Vision, παραμένουμε σταθεροί στην επιδίωξη των στόχων μας, υλοποιώντας το κάθε έργο με την μέγιστη δυνατή αφοσίωση!

 

Σύνθετη Αναζήτηση

Προσθέστε παραπάνω απο 4 χαρακτήρες
Προσθέστε ημερομηνία