Διοικητικό Συμβούλιο ΣΟΚΕΕ

Το Δ.Σ. του ΣΟΚΕΕ αποτελείται από 7 μέλη τα οποία εκλέγονται κάθε τρία χρόνια
από την Τακτική Γενική Συνέλευση

Αυτο θα ειναι παντα πρωτο

Theodore Vokos
Ο Θεόδωρος Βώκος εντάχθηκε στην Εκθέσεις Ποσειδώνια ΑΕ το 2003 και από το 2017 διατελεί ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Είναι υπεύθυνος για τη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Posidonia και το 2011 ξεκίνησε το Posidonia Sea Tourism Forum, το οποίο έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις για τον κλάδο της  κρουαζιέρας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

 

Ο κ. Βώκος κατέχει Master στις Διεθνείς Σχέσεις & Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Κεντ στο Canterbury, και πτυχίο  Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πριν από την ένταξή του στην Εκθέσεις Ποσειδώνια ΑΕ, διατέλεσε ως Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Βιομηχανίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης και ως Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων στην εταιρία Unisystems SA Information Technology.

 

Ο κ. Βώκος ήταν μέλος της ομάδας που εγκαινίασε την έκθεση και συνέδριο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Επαγγελματικής Ανάπτυξης» το 2008, στο Ζάππειο Μέγαρο, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Μιλάει ελληνικά, γερμανικά και αγγλικά.

Kyriakos PozrikidisΟ Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ – HELEXPO.Α.Ε. από το 2013 έως και σήμερα, διδάκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου της Ουαλίας. Διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (1995 – 1998) και Πρόεδρος (1998 – 2000) στην Ευρωπαϊκή Ένωση Διεθνών Τουριστικών Εκθέσεων (European Tourism Trade Fairs Association). Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (2012 – σήμερα) στην παγκόσμια ένωση εκθέσεων (Union des Foires Internationals) και Πρόεδρος & μέλος της Ένωσης Εκθέσεων Κεντρικής Ευρώπης (Central European Fairs Alliance – CEFA).

 

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος.

 

Έχει γράψει τέσσερα βιβλία σχετικά με τις εκθέσεις και έχει δεκάδες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά και κλαδικά έντυπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Έχει διδάξει επί σειρά ετών Event Management στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και έχει τιμηθεί από τον ΕΟΤ για την προσφορά του στον Συνεδριακό Τουρισμό.

Mr CHARALAMBOUSΓεννήθηκε το 1976 στη Μυτιλήνη όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στην Αθήνα Διοίκηση
Επιχειρήσεων και από το 1997 δραστηριοποιείται επιτυχημένα στον τομέα της Οργάνωσης και Παραγωγής Εμπορικών Εκθέσεων, Συνεδρίων και Κλαδικών Εκδόσεων.

 

Κατέχει τίτλο Business Administration & Marketing.

 

Είναι μέλος του (WBA) Worldwide Business Association.

 

Το 2004 ίδρυσε την εταιρεία Be-Best, που αποτελεί μέλος του (UFI) και είναι μία τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Εμπορικών Εκθέσεων και παρεμφερών δράσεων διεθνούς εμβέλειας ενώ κατέχει και τη θέση του CEO.

 

Είναι Γενικός Γραμματέας του ΣΟΚΕΕ, Συνδέσμου Οργανωτών και Κατασκευαστών Εκθέσεων Ελλάδος, ένα σημαντικό όργανο διεθνούς εκπροσώπησης της εκθεσιακής βιομηχανίας.

 

Είναι Ιδρυτικό Στέλεχος και Πρόεδρος του (ΙΑΕ) Ινστιτούτου Άθλησης και Ευεξίας, με τον διακριτικό τίτλο GR ACTIVE, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που αποτελεί θεσμικό όργανο εκπροσώπησης  ενός δικτύου επιχειρήσεων με κοινό πεδίο δραστηριότητας.

Evangelos GalatsopoulosΓεννήθηκε στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου. Παράλληλα με τις σπουδές  του ξεκίνησε την επαγγελματική δραστηριοποίησή του στο χώρο των εκθεσιακών περιπτέρων στην οικογενειακή επιχείρηση ξύλινων κατασκευών και το 1983 ίδρυσε την «Ευάγγελος Γαλατσόπουλος & Σια» Ο.Ε. που μετεξελίχθηκε στην «EXPOSYSTEM Α.Ε.» και η οποία σύντομα αναδείχθηκε ηγέτιδα στο χώρο των εκθεσιακών κατασκευών και του εκθεσιακού marketing.

 

Με έδρα στη Θεσσαλονίκη όπου διατηρεί 2 βιομηχανοστάσια και 2 αποθήκες ιδιόκτητης συνολικής στεγασμένης επιφάνειας 10.000 τ.μ., με παράρτημα στην Ανθούσα Αττικής και αποθηκευτικούς χώρους 2.500 τ.μ., με την ίδρυση μιας θυγατρικής εξειδικευμένης εταιρίας παροχής ηλεκτρολογικών υπηρεσιών και εγκαταστάσεων (EXPOLIGHT), αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης οργανωτών εκθέσεων και εκθετών στα τρία μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα της Ελλάδας (στο METROPOLITAN EXPO και στη ΔΕΘ μέσω της θυγατρικής Ανώνυμης Εταιρίας EXPOWORΚ και στο ΜΕΚ Παιανίας). Παράλληλα αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή μεγάλων ή/και εξειδικευμένων έργων σε εκθέσεις σ’ όλο τον κόσμο είτε άμεσα είτε μέσω της θυγατρικής ARAB EXPO με έδρα Dubai & Jeddah, αλλά και την υποστήριξη της διοργάνωσης σημαντικών εκδηλώσεων όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η διεκδίκηση της ΕΧPO, οι Σύνοδοι Κορυφής της Ε.Ε., ο Εθνικός Εμβολιασμός, μεγάλα Συνέδρια 5.000 συνέδρων και άνω κ.α.

 

Σήμερα ο Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ηγείται ενός ομίλου επιχειρήσεων με πάνω από 200 στελέχη και δεκάδες συνεργάτες, με παράλληλη προσωπική συνεισφορά στην υπηρεσία της εκθεσιακής βιομηχανίας (Ταμίας του ΣΟΚΕΕ) και του αθλητισμού (επί 6ετία πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Basket League) αφιερώνοντας σημαντικό τμήμα της δημιουργικότητάς του στην υπηρεσία της κοινωνίας και της νέας γενιάς.

Sofoklis IosifidisΓεννήθηκε το 1953 στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε το 1976 ως Αρχιτέκτων μηχανικός από το πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. Δ/νων σύμβουλος, Αντιπρόεδρος και συνιδρυτής της εταιρείας ΙΝΤΕΡΦΟΡΜ ΑΕ, μιας από τις κορυφαίες εκθεσιακές εταιρίες στην Ελλάδα, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των εκθέσεων από το 1981.

 

Διετέλεσε επί 5ετία μέλος ΔΣ του ΕΒΕΘ (2012-2017), επί 12ετία Αντιπρόεδρος ΔΣ στο Ελληνοιταλικό Επιμελητήριο (2006-2018) και επί 10ετία μέλος ΔΣ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ νυν ΣΒΕ, 2005-2015). Είναι μέλος ΔΣ του ΣΟΚΕΕ.

 

Μιλάει άπταιστα Ιταλικά, καλά Γαλλικά και Αγγλικά.

Alexis LagoudakisΟ Αλέξης Λαγουδάκης εργάζεται στην εκθεσιακή αγορά από το 1998, όταν ξεκίνησε στην ΡΟΤΑ Α.Ε. Από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ο Αλέξης επέβλεψε την ανάπτυξη της ΡΟΤΑ και την εξέλιξη της σε ένα περιφερειακό όμιλο με δραστηριότητες σε πολλαπλές χώρες και περισσότερες από 12 εκθέσεις ετησίως. Στην διαδικασία, η ΡΟΤΑ συνεργάστηκε με άλλες εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων και ανέπτυξε δύο εκθεσιακά κέντρα, συνολικής επιφάνειας μεγαλύτερης των 90.000 τ.μ., στην Αθήνα.

 

Ο Αλέξης έχει πτυχίο Μαθηματικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και M.Sc. σε Πληροφοριακά Συστήματα από το London School of Economics and Social Sciences.

 

Πριν από την ΡΟΤΑ, εργαζόταν σαν σύμβουλος σε επιχειρήσεις πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και την Γερμανία.

Thanos PanagouliasΟ Αθανάσιος Παναγούλιας διατελεί ως Πρόεδρος / Διευθύνων Σύμβουλος της FORUM AE από τα τέλη του 2020. Ξεκίνησε στην εταιρεία το 2006 και σε σύντομο χρονικό διάστημα προήχθη στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων – Εμπορικού Διευθυντή (2008). Με την πώληση της εταιρείας στο γερμανικό όμιλο Nurnberg Messe Group, αναδείχτηκε ως Πρόεδρος / Διευθύνων Σύμβουλος της FORUM AE. Είναι υπεύθυνος για όλο το χαρτοφυλάκιο των εννέα εκθέσεων, αλλά και των τεσσάρων εκδόσεων της εταιρείας.

 

O κ. Παναγούλιας κατέχει Master στο Marketing & Management από το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan της Μ. Βρετανίας και Πτυχίο Bachelor από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Οικονομικών Επιστημών). Πριν την ένταξή του στη Forum AE, εργάστηκε για σειρά ετών στη Μεγάλη Βρετανία ως επικεφαλής αλυσίδας καταστημάτων λιανικής πώλησης.

 

Μιλά απταίστως ελληνικά και αγγλικά.
Είναι έγγαμος με δύο παιδιά.