Σύνθετη Αναζήτηση
Προσθέστε παραπάνω απο 4 χαρακτήρες

POSIDONIA 2024

  • Τύπος: Έκθεση
  • Τοποθεσία: Metropolitan Exhibition Centre
  • Ημερομηνία: Από 03/06/2024 Μέχρι 07/06/2024
  • Κλάδος: Ναυτιλία, Ναυτιλιακά, Yachting
  • Προφίλ: Επαγγελματίες
  • Περιοδικότητα: Διετής
  • Εμβέλεια: Διεθνή
Πρόσθετες πληροφορίες

Τα Ποσειδώνια είναι σήμερα η μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο, αποτελώντας καταλύτη για την υπογραφή νέων συνεργασιών και παραγγελιών παγκοσμίως. Για περισσότερα από 50 χρόνια, η έκθεση προβάλλει τα επιτεύγματα της ελληνικής ναυτιλίας και τη μοναδικότητα της ελληνικής ναυτοσύνης, ενώ αποτελεί πλατφόρμα ενημέρωσης για τις τελευταίες εξελίξεις της παγκόσμιας ναυτιλίας αφού εκεί επιλέγουν οι εταιρίες να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα τους, τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της ναυτιλίας.

Η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της ναυτιλιακής βιομηχανίας και προσελκύει τις πιο σημαντικές προσωπικότητες από την ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα καθώς και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς του κλάδου.

Οι συμμετέχοντες, εκθέτες και επισκέπτες, εκπροσωπούν την ελληνική και παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία και καλύπτουν όλο το φάσμα της: ναυπηγεία, ναυπηγοεπισκευαστικές μονάδες, ναυτιλιακούς πράκτορες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, τράπεζες, οργανισμούς λιμένων, νηογνώμονες, επιθεωρητές πλοίων, νηολόγια, προμηθευτές εφοδίων πλοίων, προμηθευτές εξοπλισμού γραφείων υψηλής τεχνολογίας, εταιρίες παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, εκδοτικές εταιρίες, κ.α.

Παράλληλα, τα Ποσειδώνια ενισχύουν σημαντικά την εθνική οικονομία, δημιουργώντας έσοδα άνω των €70εκ,  συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη τουρισμού υψηλής απόδοσης και στην ανάδειξη της Ελλάδος σε διεθνή MICE προορισμό.

Η επόμενη έκθεση είναι προγραμματισμένη για τις 3 έως 7 Ιουνίου 2024.

Διαβάστε Περισσότερα
Διοργανωτής:
POSIDONIA EXHIBITIONS SA

Σύνθετη Αναζήτηση

Προσθέστε παραπάνω απο 4 χαρακτήρες
Προσθέστε ημερομηνία