Η Enterprise Greece στηρίζει την ελληνική συμμετοχή στην Qatar Travel Mart

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece), υποστηρίζει ενεργά τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Qatar Travel Mart (QTM 2023), παρέχοντας την αιγίδα της.

 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Ντόχα (DECC) στο Κατάρ, από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου 2023. Πρόκειται για τη σημαντικότερη έκθεση επιχειρηματικού, επενδυτικού και πολιτιστικού τουρισμού της Μέσης Ανατολής, υπό την αιγίδα του Πρωθυπουργού και Υπουργού Εξωτερικών Α.Ε. Σεΐχη Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al Thani, με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού του Κατάρ, η οποία προσελκύει 200 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες και πάνω από 10.000 επισκέπτες.

 

Την ελληνική συμμετοχή διοργανώνει η RM International, αποκλειστικός συνεργάτης της Qatar Travel Mart για Ελλάδα και Κύπρο και διοργανωτής της Premium Real Estate Expo στην Ελλάδα.

 

Αναφερόμενος στη στήριξη της ελληνικής συμμετοχής από την Enterprise Greece, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Μαρίνος Γιαννόπουλος, δήλωσε ότι: «Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε την προσπάθεια προβολής της χώρας μας στην Qatar Travel Mart, η οποία προσελκύει εκθέτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να προβάλλουμε τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού και του real estate και παράλληλα να αναδείξουμε τις τεράστιες δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων στο διεθνές επενδυτικό κοινό».

 

Στην Qatar Travel Mart 2023, λαμβάνουν μέρος επιχειρήσεις οι οποίες εκπροσωπούν τον κλάδο του Real Estate. Οι επαγγελματίες του Real Estate συναντιούνται για να δικτυωθούν, να συμμετάσχουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες, να διαμορφώσουν από κοινού λύσεις και στρατηγικές που θα αναδείξουν τις δυνατότητες του εγχώριου Real Estate και να ανταλλάξουν πληροφορίες για τις διεθνείς τάσεις του κλάδου.

 

Αξίζει να τονιστεί ότι το Κατάρ αποτελεί πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους επενδυτές, καθώς είναι οικονομία υψηλού εισοδήματος, έχοντας τα τρίτα μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου και μεγάλα αποθέματα πετρελαίου. Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, το Κατάρ είναι χώρα υψηλής ανθρώπινης ανάπτυξης.

 


Enterprise Greece

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece) είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εξωτερικών, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και να προωθεί τα ανταγωνιστικά εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες της Ελλάδας.

 

RM International

Η RM INTERNATIONAL ασχολείται με την διοργάνωση εκθέσεων από το 2010 έχοντας στο ενεργητικό της επιτυχημένες διοργανώσεις εκθέσεων στους πιο σημαντικούς και απαιτητικούς εκθεσιακούς χώρους.
Από το 2022 είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Οργανωτών, Κατασκευαστών Εκθέσεων Ελλάδος (ΣΟΚΕΕ), που εκπροσωπεί την εκθεσιακή βιομηχανία της Ελλάδος έχοντας συνδέσει περισσότερους από 5.000 εκθέτες με εκατομμύρια επισκέπτες και επαγγελματίες από Ελλάδα και εξωτερικό.

 


Περισσότερες Πληροφορίες για συντάκτες:
ENTERPRISE GREECE | Γραφείο Τύπου, Χρήστος Ρουμελιώτης, Tel 210 3355705, Email c.roumeliotis@eg.gov.gr

RM INTERNATIONAL | Υπεύθυνη επικοινωνίας, Γιώτα Παπαβασιλείου, Tel 210 9610135, Email gpap@rmi.gr

Σύνθετη Αναζήτηση

Προσθέστε παραπάνω απο 4 χαρακτήρες
Προσθέστε ημερομηνία