Σύνθετη Αναζήτηση
Προσθέστε παραπάνω απο 4 χαρακτήρες

100% HOTEL SHOW

  • Τύπος: Έκθεση
  • Τοποθεσία: MEC Παιανίας
  • Ημερομηνία: Από 18/11/2023 Μέχρι 20/11/2023
  • Κλάδος: Τουρισμός, Ταξίδι, Φιλοξενία, Αναμνηστικά
  • Προφίλ: Επαγγελματίες
  • Περιοδικότητα: Ετήσια
  • Εμβέλεια: Εθνικό
Πρόσθετες πληροφορίες

Η έκθεση 100% Hotel Show αποτελεί την Premium Έκθεση για τον κλάδο της Ξενοδοχίας, καθώς είναι απόλυτα εξειδικευμένη στις ανάγκες αυτού του κλάδου, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις για αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Επομένως, προσελκύει επαγγελματίες στο υψηλότερο επίπεδο, δηλαδή επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη- άρα τους Decision Makers για κάθε ξενοδοχειακό project.

Αξιοσημείωτη είναι η προσέλευση των Villa Owners, οι οποίοι αποτελούν ένα κοινό στο οποίο το 100% Hotel Show στοχεύει στρατηγικά τα τελευταία χρόνια, και οι οποίοι βρίσκουν στην Έκθεση ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους. Επιπλέον, μεγάλος αριθμός νέων επενδυτών και μελλοντικών ξενοδόχων εμπιστεύονται κάθε χρόνο το 100% Hotel Show, επιδιώκοντας ένα δυναμικό ξεκίνημα για την επιχείρησή τους.

Οι Αρχιτέκτονες, οι Designers και ο Κατασκευαστικός κλάδος, αποτελούν επίσης ένα πολύ σημαντικό κοινό, που επισκέπτεται σε πολύ υψηλό επίπεδο (ποσοτικά και ποιοτικά) το 100% Hotel Show, καθώς η Έκθεση φροντίζει κάθε φορά να τους παρουσιάζει τις νέες τάσεις και τα προϊόντα που σχετίζονται με τη Μελέτη και την Κατασκευή Ξενοδοχείων.

Κατά συνέπεια, η συμμετοχή στο 100% Hotel Show είναι μια καθ’ όλα αποδοτική επένδυση για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν την τοποθέτησή τους στον χώρο των ξενοδοχείων, καθώς για 4 μέρες βρίσκονται σε ένα απόλυτα επαγγελματικό περιβάλλον, όπου μπορούν να προβάλουν την επιχείρησή τους και να γνωριστούν με τους δυνητικούς πελάτες τους που πραγματοποιούν μια στοχευμένη επίσκεψη στην έκθεση ώστε να επιλέξουν τους μελλοντικούς τους συνεργάτες.

 

Διαβάστε Περισσότερα
Διοργανωτής:
DEMAND

Σύνθετη Αναζήτηση

Προσθέστε παραπάνω απο 4 χαρακτήρες
Προσθέστε ημερομηνία